Мені потрібна допомога у виборі вішаків для одягу оптом. Нещодавно я почала займатися шиттям і мені вже не вистачає старих плічок. Підкажіть, де ви купуєте плічка? Який магазин найвигідніший?
Де купити вішаки для одягу?
Сообщений 1 страница 2 из 2
Поделиться22023-03-04 19:32:28
Я вже давно купую швейну фурнітуру в магазині Делім і можу порекомендувати його і тобі. Вони пропонують широкий вибір плічок різних розмірів і матеріалів, усі товари мають гарантію та сертифікати якості. Компанія Делім - це перевірений продавець, у них висока якість товару, їхні майстри завжди готові допомогти в правильному виборі комплектуючих і запропонувати індивідуальний підхід. Крім того, у них дуже зручний сайт зі швидкою навігацією і простим оформленням замовлення. І найголовніше - доставка швидка! Замовляєш, і через кілька днів уже отримуєш свої плічка. я вже давно купую швейну фурнітуру в магазині Делім і можу порекомендувати його і тобі. Вони пропонують широкий вибір плічок різних розмірів і матеріалів, усі товари мають гарантію та сертифікати якості. Їхній каталог можна знайти за посиланням https://delim-furniture.com/cat-vishaki-ua